Crònica de la sortida “Garraf: Poetes i Pintors”

17 de març de 2018 – Sortida d’un dia a Sitges i Vilanova i La Geltrú.4-GARRAF

 

Amb l’assistència de divuit persones, vam començar un dia plujós, visitant els museus “Maricel” i “Cau Ferrat” de Sitges. En acabar, tot i que el temps no acompanyava massa, encara vam poder gaudir d’una passejada  pels bonics i blancs carrerons de la Blanca Subur.

 

Després de dinar sota una carpa del passeig marítim de Vilanova, veient com queia la pluja, ens vam dirigir (plovent) fins al Museu del Ferrocarril, on una guia molt agradable va fer el que va poder per mostrar-nos totes les instal·lacions (plovent); inclús ens va deixar pujar en un dels trens, espai normalment prohibit per als visitants, per compensar-nos de les limitacions de la visita.

 

Maria dels Àngels Espert i Clanxet